DUSOPA Duurzaam Bouwen B.V.                

Dusopa Duurzaam Bouwen B.V. heeft al meer dan 3,9 miljoen euro subsidie binnen gehaald voor bedrijven in de regio Oss en omgeving.

DUSOPA, van advies tot installatie. Hét bedrijf voor zonnepanelen en warmtepompen heeft als doel CO2 uitstoot te verminderen en draagt hiertoe bij aan een schoner en leefbaar milieu. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van duurzame energiesystemen voor zowel bedrijven, overheidsgebouwen, scholen en particulieren. Wij vinden betrouwbaarheid en een goede service belangrijk.

Dusopa heeft in januari 2014 haar krachten gebundeld met plaatselijke bouwbedrijven
. Ons team is gegroeid naar 8 gecertificeerde ervaren werknemers. Tevens hebben wij onlangs een teststation op ons pand geplaatst. Hierdoor kunnen wij u nog meer informatie geven betreffende de juiste zonnesystemen.

Al onze producten worden vervaardigd in Europa, voldoen aan alle Europese eisen Nen 1010 en zijn voorzien van de volledige, wettelijke garantie. Dusopa maakt voor bedrijven en particulieren vooraf een open financieel plan met rendementen en terugverdientijden. Onze kracht ligt in het verzorgen van totaalpakketen; daarmee ontzorgen wij onze klanten. Wij regelen voor bedrijven de overheidssubsidie-aanvragen, energie audit’s en voor de particulieren de BTW teruggave.

WARMTEPOMP

EEN WONING ZONDER GAS EN ELEKTRICITIET  –  100%  ENERGIE NEUTRAAL   Dusopa Duurzaam bouwen B.V. introduceert het nieuwe verwarmen. Een verwarmingsmethode die de warmte voor een groot deel uit de buitenlucht haalt, zelfs als het buiten vriest. De overige warmte is elektrisch en haalt u uit de zonnepanelen. Uw gasverbruik en CO2-uitstoot gaan hierdoor met 100% omlaag!